Tuinonderhoud uit handen geven

De uitstraling van uw bedrijf is de eerste indruk die u achterlaat bij uw klant. Die eerste indruk maakt u maar één keer. BRS neemt al uw zorgen uit handen, van hagen en bomen snoeien, gras maaien, terreinverharding of veegservice. Kortom, alles wat betreft tuinonderhoud en de buitenkant van uw pand.
Zo kunnen wij ook zorgen dat onze hoveniers periodiek langskomen om het tuinonderhoud uit te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het snoeien van hagen en bomen, de perken vrijhouden van onkruid en ander onderhoud aan begroeiing.

Veegservice om terrein schoon te houden

Modder, zand, vuil en bladeren kunnen soms gladde situaties opleveren op uw terrein. Onze veegservice voorkomt deze problemen. De gemeente laat de wegen reinigen en waarom zou u dat ook niet doen? Zo ziet het terrein er weer netjes uit en heeft uw bedrijf een frisse uitstraling.
Het veegvuil wordt direct afgevoerd naar een erkend afvalverwerkingsbedrijf of wordt ter plaatste gestort in uw eigen afvalcontainer.

Terreinverharding nodig?

Heeft u op uw terrein last van verzakkingen in het straatwerk dan is wellicht terreinverharding nodig. Maakt u liever gebruik van de dienst tuinonderhoud? Geen punt. BRS biedt u een breed scala aan diensten. BRS Parkonderhoud voert alle zaken, zoals terreinverharding, veegservice en tuinonderhoud, vakkundig voor u uit.

schermafbeelding-2016-10-31-om-12-11-33

VEEGSERVICE

Modder / zand, vuil en bladeren op uw terrein kunnen soms gladde situaties opleveren.De gemeente laat de wegen reinigen, en waarom zou u dat ook niet doen?

Zo ziet het terrein er weer netjes uit en heeft uw bedrijf een frisse uitstraling!

Het veegvuil wordt direct afgevoerd naar een erkend afvalverwerkingsbedrijf of wordt ter plaatse gestort in uw eigen afvalcontainer.

schermafbeelding-2016-10-31-om-12-11-39

STRAATKOLKEN REINIGEN

Wij kunnen er voor zorgen dat de straat- en trottoirkolken (de zogenaamde inloopkolken)op uw terrein regelmatig worden schoongemaakt.
Dit gebeurt met behulp van een zogenaamde kolkenreiniger.

Dit is nodig om te zorgen dat het hemelwater van wegen en daken zonder belemmering via de kolken en de kolkaansluitingen het hoofdriool instroomt.

Hiermee willen we zoveel mogelijk voorkomen dat plasvorming ontstaat, wat hinder of schade kan opleveren. De meeste kolken hebben een zogenaamde zandvang, die voorkomt dat (teveel) straatvuil in het riool terecht komt.

maaien

GRAS MAAIEN

In het ‘groei seizoen’ komen wij regelmatig langs om u gras te maaien, vooraf uitvoerig overlegd met u.
Wilt u industrieel groen, een keurig gazon of een aantal keren de slootkanten gemaaid hebben?

Wij verzorgen het voor u, u heeft nergens omkijken naar, en de omgeving van uw bedrijfspand is ten alle tijden netjes en verzorgt.

tuin

GROEN ONDERHOUD

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij afspreken dat onze hoveniers periodiek langs komen om uw bedrijfstuin te onderhouden. Een andere mogelijkheid is een vooraf bepaalde standaard, waar het groen op uw terrein aan moet voldoen, in dit geval komen onze hovenier langs wanneer dit strikt noodzakelijk is om deze standaard te handhaven, dit alles voor een vastgesteld jaar bedrag.

De mogelijkheden zijn eindeloos, alles naar uw wens.

Bijvoorbeeld:

  • Hagen en bomen snoeien
  • Onkruid vrij houden van perken
  • Onderhoud aan begroeiingen
Schermafbeelding 2016-10-31 om 11.06.56

TERREINVERHARDINGEN

Verzakkingen in het straatwerk?
Slechte stukken asfalt?
Onderhoud aan grindpaden?
Of behoefte aan geheel nieuw straatwerk of grindpaden?

BRS Parkonderhoud voert deze zaken vakkundig voor u uit.

borstel1

ONKRUID BESTRIJDING OP VERHARDINGEN

Met een onkruidborstel machine verwijderen wij onkruid op bestrating.

Uiteraard milieuvriendelijk, zonder vergif.

In combinatie met onze veegservice word het onkruid direct opgeruimd en desgewenst afgevoerd naar een erkende afvalverwerker.

schermafbeelding-2016-10-31-om-12-12-35

GEVELREINIGING

Verschillende soorten vuilafzetting op de gevel vragen soms om een compleet andere aanpak.
Wij hebben de middelen om diverse soorten vervuiling aan te pakken, wassen met borstels, reinigen met hoge druk machines en het toevoegen van diverse milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Uw gevel ziet er weer als nieuw uit en geeft een frisse uitstraling van uw bedrijfspand!

EN VERDER 

Verder kunnen wij u van dienst zijn met:

  • Leveren en plaatsen van straatmeubilair
  • Onderhoud en plaatsing van verlichting
  • Onderhoud, reparatie en plaatsing van hekwerken
  • Riool onderhoud, aanleg en reparatie
  • Oplossingen in uw afvalbeheer

BRS Parkbeheer is uw geheel ontzorger, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.